Ondernemer Gert-Jan Sanders van Bufkes Wijchen

In 2016 werd de slagerij van Gert-Jan Sanders uit Wijchen omgebouwd tot een vestiging van Bufkes.
Voorheen was in de slagerij een shop-in-shop vestiging van Bufkes gevestigd. Om zijn bedrijf toekomstbestendiger te maken, heeft Gert-Jan gekozen om het volledige Bufkes concept door te voeren. In de film vertelt de franchisenemer van Bufkes meer over zijn ervaringen met de formule.

Ondernemerspaar Kenny en Dimphy Lammerichs van Bufkes Brunssum-Noord

Franchisenemer worden was niet iets wat Kenny en Dimphy al jaren geleden hebben bedacht. Maar toen ze kennis maakten met de formule Bufkes was het wel snel duidelijk: Bufkes past perfect bij hun wensen en behoeften.
In Brunssum hebben zij sinds 2019 hun eigen zaak. Daar mogen ze heel trots op zijn! In het filmpje vertellen de franchisenemers over hun ervaringen bij het starten van hun bedrijf en de voordelen van het aansluiten bij een formule.

Ondernemer Audrey de Nijs van Bufkes Plein ’92 in Maastricht

In 2019 nam Audrey de vestiging van Bufkes aan Plein ’92 in Maastricht over van de vorige eigenaar. Voordat ze haar eigen bedrijf begon, heeft ze bij verschillende bedrijven, waaronder Bufkes, gewerkt. Toen de kans voorbij kwam om de zaak over te nemen greep ze deze met beide handen aan.
In het filmpje kun je zien hoe ze de opbouwfase van de vestiging ervaren heeft en welke valkuilen ze daarbij tegen kwam.