Over Bufkes

Bufkes is een franchiseformule met Limburgse roots. Jef van Melik bedacht 25 jaar geleden de Bufkes formule toen hij zag dat mensen steeds vaker hun lunch buiten de deur kochten. De eerste belegde broodjes van Bufkes werden in 1996 bij de slagerij van Melik in Maastricht verkocht. Al snel daarna begon Bufkes als franchiseformule te groeien en werden meerdere vestigingen in Limburg geopend.

Bij Bufkes bouwen we ‘Dé Lekkerste Broodjes’. Onze verse broodjes worden altijd volgens ambachtelijk receptuur en met aandacht gemaakt. Aan de ruime hoeveelheid beleg herken je nog altijd onze bourgondische instelling.

De verse broodjes van Bufkes zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het staatbeeld en onze vestigingen vind je niet meer alleen in Limburg maar ook in Noord-Brabant, Gelderland en Flevoland. Wij vinden dat er nog veel mensen zouden moeten kunnen genieten van al het lekkers wat Bufkes te bieden heeft. Daarvoor werken we graag samen met mensen die voor zichzelf willen beginnen en net zo blij worden van lekkere broodjes als wij. Bij de Bufkes franchise ben je verzekerd van top ondersteuning op alle gebieden die jij nodig hebt. Heel veel zaken hebben wij al uitgedacht voor je zodat jij je op je eigen zaak en je gasten kan focussen.

Benieuwd hoe een dag uit het leven van een Bufkesondernemer eruit ziet? Klik hieronder

25 Jaar ervaring

Al een kwart eeuw genieten van de lekkerste broodjes

Top ondersteuning

Wij verzorgen de randvoorwaarden zodat jij voor je gasten kan zorgen

Naamsbekendheid

Bufkes is wereldberoemd in de wereld van belegde broodjes